Termeni de utilizare

TERMENI DE UTILIZARE

   ("Acord")

 

ACCEPTAREA TERMENILOR PRIN UTILIZARE

Bine ați venit pe www.farmasi.ro (“Web-site-ul”).

 

Acest Web-site este operat de Farmasi Cosmetics Ro SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Dr. Iacob Felix nr.  87,  Felix Office Building, biroul 4, sectiunea 4.4.5, sector 1, avand CUI 40660260, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/2140/2019 (“Farmasi","Societatea", "Noi" sau "Noastră").

 

Acești Termeni de utilizare ("Termenii" sau “Acordul”) guvernează accesul și utilizarea Web-site-ului precum si a oricăror produse, servicii, aplicații, puse la dispoziție pe sau prin intermediul Web-site-ului, inclusiv paginile web personale ale Farmasi Entrepreneur furnizate prin intermediul site-ului Web-site-ului. Accesul și utilizarea Web-site-ului sunt condiționate de acceptarea acestor Termeni. Prin accesarea sau utilizarea Web-site-ului sunteți de acord să respectați acești Termeni.  

 

Prin utilizarea acestui Web-site sau făcând clic pe "Sunt de acord" sau butoane similare in cadrul acestuia, in calitat de utilizator, sunteti de acord cu Termenii. Dacă nu sunteți de acord cu continutul Termenilor, va rugam sa nu utilizati acest Web-site și sa nu accesati butoanele disponibile prin care ne furnizati acordul Dvs. in acest sens. Verificați periodic acesti Termeni pentru orice modificări pe care le-am aduce, deoarece ne rezervăm dreptul de a revizui acesti Termeni. 

În cazul unei modificări a prezentelor Termeni, utilizarea dvs. ulterioară a acestui Web-site, după publicarea oricărei modificări, constituie acceptarea unor astfel de modificări. Compania își rezervă dreptul de a impiedica utilizarea acestui Web-site de către Utilizator în orice moment, fără notificare, și poate face acest lucru pentru orice încălcare a prezentului Acord.

Daca sunteti consultant Farmasi, alaturi de acesti Termeni, utilizarea acestui Web-site, comandarea produselor, sunt guvernate si de acordul de colaborare incheiat intre Societate si Dvs. si de orice alte politici, proceduri si instructiuni primite de Dvs. din partea Farmasi.

De asemenea, daca Societatea va derula campanii promotionale prin intermediul Web-site-ului, acestea vor fi guvernate, suplimentar, de regulile de desfasurare sau regulamentele acestora, publicate de catre Societate cu fiecare astfel de promotie, si disponibile dupa accesarea contului Dvs. de consultant.

Trebuie să aveti peste 16 ani să acceptați acest acord și să utilizați acest Web-site. Daca sunteti consultant, puteti utiliza acest Web-site si comanda produse, potrivit acordului incheiat intre Societate si Dvs.

Daca aveti sub 16 ani, va rugam sa obtineti acordul prealabil al autoritatii parintesti sau tutelare pentru navigarea pe acest Web-site.

LICENȚĂ DE A UTILIZA ACEST WEB-SITE

În baza acordului Dvs., Societatea vă acordă prin prezenta o licență limitată neexclusivă și netransmisibilă pentru a utiliza acest Web-site, în strictă conformitate cu termenii și condițiile din prezentul acord. Sunteți de acord să nu faceți declarații false sau frauduloase pe măsură ce utilizați acest site. Recunoașteți și sunteți de acord că tot conținutul și serviciile disponibile pe acest site sunt proprietatea Companiei și sunt protejate de drepturile de autor, mărci comerciale, mărci de servicii, brevete, secrete comerciale și alte drepturi și legi de proprietate din Romania si europene. Toate drepturile care nu sunt acordate în mod expres în acest document sunt rezervate în totalitate de către Companie, agenții de publicitate și de licențiere. Sunteți de acord să plătiți pentru toate achizițiile și serviciile utilizând numele dvs. și cardul de credit prin intermediul acestui site, să nu contestați astfel de taxe platite potrivit vointei Dvs. si in conformitate cu Termenii si Conditiile Web-site-ului si ale preszentului Acord.

RESTRICȚII DE LICENȚĂ

Utilizare

Cu excepția cazurilor în care este permis explicit, sunteți de acord să nu salvați, să descărcați, să tăiați și să lipiți, să vindeți, să licențiați, să închiriați, să modificați, să distribuiți, să copiați, să reproduceți, să transmiteți, să afișați public, să efectuați, să publicați, să adaptați, creați lucrări derivate din materiale de pe acest Web-site. Recuperarea sistematică a datelor sau a altui conținut de pe acest Web-site pentru a crea sau a compila, direct sau indirect, o colecție, o bază de date sau un director fără permisiunea scrisă a Societatii este direct interzisă. În plus, utilizarea conținutului sau a materialelor în orice scop care nu este permis în mod expres în prezentul Acord este interzisă.

Securitate

Sunteți de acord că, dacă vi se acordă posibilitatea, de către Societate, de a stabili credentiale de acces la anumite sectiuni ale Web-site-ului (un nume de utilizator și o parole), nu le veti instraina si veți depune toate eforturile pentru a împiedica accesul la acest Web-site prin utilizarea numelui Dvs. de utilizator și parola de către oricine altcineva decât Dvs. Va rugam sa notificati Societatea imediat dacă descoperiți pierderea sau accesul neautorizat la astfel de informații de către o terta parte. De asemenea, va rugam sa utilizati o parolă care nu sunt ușor de ghicit de către o terță parte.

Sunteți de acord că nu veți încerca să inversați asamblarea, să inversați compilarea, să decompilați, să dezasamblați, să traduceți sau să modificați în alt mod codul, conținutul sau materialele executabile pe sau primite prin intermediul acestui Web-site. Înțelegeți că astfel de acțiuni vă pot supune sancțiunilor civile și penale grave și că Societatea va urmări aplicarea unor astfel de sancțiuni pentru protejarea propriilor drepturi si ale celorlalti.

Export

Sunteți de acord că trebuie să respectați toate legile și regulamentele aplicabile privind controlul exporturilor și importurilor în ceea ce privește utilizarea de către Dvs. a acestui Web-site sau materialele sau serviciile primite prin intermediul acestuia și, în special, nu veți exporta sau reexporta nimic pe sau primi prin acest Web-site cu încălcarea legilor de export locale sau europene și / sau fără licențele legale sau conventionale necesare.

Erori și corecții

În timp ce depunem eforturi rezonabile pentru a include informații exacte și actuale pe Web-site-ul nostru, nu garantăm că Web-site-ul va fi fără erori. Erori de introducere a datelor sau alte probleme tehnice pot duce uneori la afișarea unor informații incorecte. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice inexactitate sau erori tipografice pe Web-site-ul nostru, inclusiv prețurile și disponibilitatea produselor și serviciilor, și nu avem nicio răspundere pentru astfel de erori. De asemenea, putem face oricând îmbunătățiri și / sau modificări ale caracteristicilor, funcționalității sau conținutului Web-site-ului. Dacă vedeți orice informație sau descriere care credeți că este incorectă, vă rugăm să ne contactați și o vom verifica si corecta imediat, daca se impune.

LEGĂTURI LA ALTE SITE-URI WEB

Web-site-ul nostru poate conține link-uri către alte web-site-uri ce apartin partenerilor noștri comerciali. Aceste terțe părți, detinatoare ale web-site-urilor sunt responsabile pentru propriile condiții de utilizare a web-site-ului lor. Prin urmare, orice de cate ori veti decide sa accesati un astfel de link, vă recomandam să examinați cu atenție termenii de utilizare si politicile de confidentialitate si protectia datelor ale fiecărui astfel de web-site pe care alegeți să îl accesați de pe Web-site-ul nostru.

Aceste web-site-uri nu sunt sub controlul Societatii și nu sunt monitorizate sau revizuite de Societate. Includerea unor astfel de link-uri sau a unui cadru nu implică aprobarea continutului acestora de către Societate. Sunteți de acord că Societatea și licențiatorii acesteia nu au nicio răspundere fata de aceste web-site-uri terțe și fata de orice consecinte ale utilizarii acestora de către dvs.

LICENȚA UTILIZATORULUI WEB- SITE-ului

Cu excepția informațiilor personale, toate informațiile pe care le postați pe acest Web-site sau pe care le comunicați Societatii prin intermediul acestui Web-site (colectiv "Submissions") vor fi pentru totdeauna proprietatea Societatii. Societatea nu va trata nicio astfel de informatie ca fiind confidențială și nu va avea nici o responsabilitate ca urmare a oricăror asemănări care pot apărea în viitoarele servicii sau produse ale Societatii cu respectivele informatii. Recunoașteți că sunteți pe deplin responsabili pentru mesajele, inclusiv pentru legalitatea, fiabilitatea, adecvarea, originalitatea și existenta drepturilor de autor asupra oricaror informatii introduse de Dvs. in cuprinsul Web-site-ului. Prin prezenta, reprezentați și garantați că transmiterile Dvs. catre Web-site nu încalcă drepturile de proprietate intelectuala sau oricare alte drepturi ale unei terțe părți.

CONDUITUL UTILIZATORULUI

Utilizând facilitatile acestui Web-site care vă permit să postați sau să transmiteți în alt mod informații către sau prin intermediul acestui Web-site sau care pot fi văzute de alți utilizatori, sunteți de acord că nu veți încărca, posta sau distribui în alt mod sau facilita distribuirea oricărui conținut - inclusiv text, comunicații, video, software, imagini, sunete, date sau alte informații – care:

A. sunt ilegale, amenințătoare, abuzive, hărțuitoare, defăimătoare, calomniatoare, înșelătoare, frauduloase, invazive față de intimitatea persoanei, incorecte, obscene, explicite din punct de vedere sexual sau grafic sau care încalcă în alt mod regulile sau politicile acestui Web-site;

B. încalcă orice brevet, marcă comercială, marcă de serviciu, secret comercial, drept de autor, drept moral, drept de publicitate, intimitate sau alt drept de proprietate al oricărei părți;

C. constituie publicitate neautorizată sau nesolicitată, e-mail nesolicitat sau în vrac (cunoscut și sub numele de "spamming"), scrisori în lanț, orice altă formă de solicitare neautorizată sau orice formă de loterie sau jocuri de noroc;

D. conține viruși de software sau orice alt cod, fișiere sau programe de calculator proiectate sau destinate să perturbe, să deterioreze sau să limiteze funcționarea oricărui software, hardware sau echipament de telecomunicații sau să deterioreze sau să obțină acces neautorizat la orice date sau alte informații de orice terță parte; sau

E. împărtășește orice persoană sau entitate, inclusiv orice angajat sau reprezentant al acestui Web-site, licențiați sau agenți de publicitate.

De asemenea, sunteți de acord să nu colectați informații despre utilizatorii acestui Web-site sau să utilizați aceste informații în scopul transmiterii sau facilitării transmiterii e-mailurilor sau comunicărilor electronice nesolicitate pentru orice scop comercial al Dvs. sau al unei terțe părți.

De asemenea, sunteți de acord că nu veți solicita sau colecta informații sau nu veti încerca să stabiliti vreun contact cu cineva cu varsta mai mica de 18 ani, fără consimțământul părinților.

Acest Web-site nu difuzează în general, nu monitorizează sau editează conținutul postat de utilizatorii sai. Cu toate acestea, acest Web-site și agenții săi au dreptul, la propria discreție, să înlăture orice conținut care, în opinia unică a oepratorului Web-site-ului, nu respectă regulile de transmitere cuprinse in prezentul Acord sau este altfel dăunător, inacceptabil sau inexact. Acest Web-site nu este responsabil pentru orice defecțiune, întârziere, daune sau rezultate, înlăturarea unui astfel de conținut.

Sunteți de acord că utilizarea de către Dvs. a acestui Web-site poate fi suspendată sau terminată imediat după primirea oricărei notificări care susține că ați utilizat acest Web-site cu încălcarea acestor reguli și / sau pentru orice scop care încalcă orice dispzitie legala precum, dar fără a se limita la, postarea de informații care ar putea încălca drepturile terților, care ar putea defăima o terță parte, care ar putea fi obscene sau pornografice, care ar putea hărțui sau ataca alte persoane, care ar putea încălca reglementări penale etc. a agenților, ofițerilor, directorilor, contractorilor sau angajaților săi. În acest caz, sunteți informat că proprietarul acestui Web-site vă poate dezvălui identitatea și informațiile dvs. de contact, dacă este solicitat de un guvern sau de un organ de aplicare a legii sau ca urmare a unei citații sau a unei alte acțiuni legale,

DREPTURI PENTRU PROPRIETATE INTELECTUALA

1. Dreptul de autor

Designul Web-site-ului, programul software aferent, codul sursa, textul, conținutul, selecția și aranjamentul elementelor, organizarea, grafica, compilația, traducerea magnetică, conversia digitală și alte aspecte legate de Web-site sunt protejate în conformitate cu legile aplicabile în materie de drepturi de autor, TOATE DREPTURILE REZERVATE. Plasarea oricăror astfel de elemente pe Web-site de catre Societate nu constituie o renunțare la vreun drept în astfel de elemente si nici acordarea vreunei licente pentru utilizarea lor de catre terte persoane. Prin urmare, nu obțineți drepturi de proprietate asupra unor astfel de elemente văzute prin intermediul Web-site-ului, nici daca aveti calitatea de consultant. Cu excepția cazului în care se prevede altfel, nici unul dintre aceste elemente nu poate fi utilizat, copiat, reprodus, descărcat, expediat, afișat, transmis, mecanic, fotocopiat, înregistrat sau altfel, fără permisiunea scrisă prealabilă a Societatii.

2. Marcă comercială

Numele Farmasi , logo-ul și toate denumirile produselor, denumirile companiilor, sloganuri și alte sigle, dacă nu se specifică altfel, sunt mărci comerciale și / sau desene comerciale ale Farmasi. Utilizarea sau utilizarea necorespunzătoare a oricăror mărci sau a altor materiale conținute pe Web-site, fără permisiunea prealabilă scrisă a Farmasi sau altor societati din grupul Farmasi, proprietare ale acestora, este interzisă în mod expres.

DECLINAREA DE GARANȚII

Societatea, agenții de publicitate și orice detinatori de drepturi asupra elementelor continute de Web-site nu fac nicio declarație sau garanții cu privire la acest Web-site, adecvarea informațiilor conținute sau primite prin utilizarea acestui Web-site. Toate informațiile acestui Web-site sunt furnizate "ca atare", fără garanții de orice natură. Societatea, agenții de publicitate și / sau licențiatorii acesteia nu garantează că conținutul sau orice informație primită de pe acest Web-site este exactă, fiabilă sau corectă si nici că acest Web-site va fi disponibil în orice moment sau locație, că orice defecte sau erori vor fi corectate, sau că conținutul informațiilor primite de pe acest Web-site nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare, desi Societatea depune eforturi pentru asigurarea celor mai bune masuri de securitate. Folosirea acestui Web-site va fi facuta exclusiv in cunostinta de cauza de catre fiecare utilizator. Utilizatorul este de acord sa nu se bazeze pe alte garanții sau declarații decât cele din ​​prezentul Acord. Deoarece anumite dispozitii legale nu permit excluderea anumitor garanții, este posibil ca aceste excluderi să nu vi se aplice, ci să se aplice în măsura maximă permisă de legea aplicabila. 

LIMITARE A RĂSPUNDERII

Societatea, agenții de publicitate și / sau licentiatorii sau licențiații săi nu pot fi răspunzători în nici un caz pentru pagubele directe, indirecte, punitive, incidentale, viitoare, potentiale, etc. care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest Web-site. Această limitare, in masura permisa de legea aplicabila, se aplică indiferent dacă presupusa răspundere rezulta din contract sau are natura delictuală, daca rezulta din neglijență, chiar dacă Societatea, agenții de publicitate și / sau licențiatorii acesteia au fost informați cu privire la posibilitatea unor astfel de daune. 

DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să apărați, să despăgubiți și să protejați Societatea, agenții de publicitate, licențiatorii, filialele și alte companii afiliate și angajații acestora, contractorii, ofițerii, agenții și directorii de toate datoriile, creanțele și cheltuielile, inclusiv onorariile avocaților ca urmare a utilizarii de către Dvs. a acestui Web-site sau a oricăror servicii, informații sau produse de pe acest Web-site sau orice încălcare a prezentului Acord, daca prevederile contractuale sau legale nu impun altfel. 

CONFORMAREA LEGALĂ

Compania poate suspenda sau rezilia acest Acord sau utilizarea Web-site-ului imediat după primirea oricărei notificări prin care Societatea este informata că utilizatorul a folosit acest Web-site pentru orice scop care încalcă prevederile prezentului Acord, orice dispozitii legale incluzând, dar fără a se limita, la publicarea de informații care ar putea să produca prejudicii unei terțe parti, care poate fi obscenă sau pornografică, care ar putea hărțui sau ataca alte persoane sau care ar putea încălca dispozitiile penale. În acest caz, Societatea poate dezvălui identitatea utilizatorului oricarei autoritati publice de investigare, instantelor de judecata si nu va fi răspunzătoare pentru daunele suferite de utilizator ca urmare a acestor actiuni ale Societatii. Prin urmare, Utilizatorul este de acord să nu intreprinda nicio acțiune sau sa emita vreo pretentie împotriva Societatii pentru o astfel de divulgare.

ALEGEREA LEGII ȘI FORUMULUI

Acest Web-site (cu excepția web-site-urilor unor terțe părți) este operat de Societate. Prin accesarea acestui Web-site, sunteți de acord că orice acțiuni sau revendicări care decurg din sau în legătură cu prezentul Acord sau utilizarea dvs. a acestui Web-site, sunt guvernate de legislatia romana. 

DIVERSE

Prezentul acord constituie întregul acord între părți legat de obiectul său. Dacă o prevedere a prezentului acord este interzisă prin lege sau este considerata inaplicabila, dispozițiile rămase nu vor fi afectate.

Operatorul acestui Web-site își rezervă dreptul de a revizui acest Acord la discreția sa, așa incat aveti obligatia de a verifica acesti Termeni la orice accesare a Web-site-ului pentru a vă asigura că respectați versiunea curentă.