Media

COMPANIE TURCEASCĂ ESTE CLASATĂ , PENTRU PRIMA DATĂ, PE LOCUL 32 ÎN TOPUL CELOR 100 CELE MAI MARI COMPANII DE VÂNZĂRI DIRECTE DIN LUME!


         Farmasi a obținut statutul de prima companie turcească, clasată pe locul 32, conform celui mai important site de vânzări directe din lume, "Direct Selling News", 2020 (pe baza vânzărilor din 2019).

          Fiind prima firmă turcească printre cei mai mari 100 vânzători direcți la nivel global, Farmasi este sursă de inspirație și un model pentru alte firme turcești.

          FARMASİ își menține poziția de lider pe piață în Turcia, conducând peste alte mărci recunoscute la nivel mondial în sectorul vânzărilor directe. Compania se străduiește să fie printre firmele de top, precum: Amway, Herbalife, Avon, Tupperware și Oriflame.

         Lista globală a celor 100 companii de top în vânzari directe este prezentă la următorul link: https://www.directsellingnews.com/dsn-announces-2020-global-100-list/

 

Despre Farmasi

Peste 70 de ani de experiență în industria cosmeticelor și a sănătății

 

        Farmasi este producător internațional pentru produse de îngrijire personală și frumusețe, retailer și companie cu vânzari directe avand un portofoliu de produse pentru următoarele categorii: Frumusețe, Îngrijire Personală, Curățenia casei și Wellness, precum și diverse accesorii.

 

        Călătoria noastră a început cu mult timp în urmă, ca producător farmaceutic în anul 1950, prin Fondatorul nostru Dr. Cevdet Tuna. După ce a absolvit Facultatea de Medicină de la Institutul Geothe, a pus bazele laboratorului Tan, unde a formulat sute de medicamente. Tan Medical Storage a fost fondat pentru a procura ingredientele esențiale pentru a sprijini 14.000 de farmacii.

 

         Dr. C. Tuna si-a extins activitatea în îngrijire personală și cosmetice, alături de fiul său Hakan Tuna, în 1985. Afacerea a fost extinsă cu produse lichide, fabricate sub numele Tan-Alize Kozmetik. Farmasi a fost fondată în anul 2003, an în care a fost creat și brandul Dr. C. Tuna. Clasat pe locul nr: 1 în ceea ce privește exportul. Farmasi a continuat cu un model de vânzare directă a produselor sale.

 

Mai multe detalii pe, www.farmasi.com www.farmasi.ro