MR WIPES SOLUȚIE CONCENTRATĂ PENTRU ÎNDEPĂRTAREA RUGINII ȘI A CALCARULUI 1000ML
7,84 LEI

Soluție concentrată pentru îndepărtarea ruginii și a calcarului.
O soluție ce îndepărtează cu ușurință calcarul, rugina și murăria acumulată. Curăță suprafețele fără să necesite frecare și fără să lase urme. Soluția poate fi aplicată inclusiv pe fierbătoare, aparatele pentru ceai și cafea. Purtați mănuși de protecție atunci când folosiți acestă soluție. Pentru suprafețele foarte murdare, din oțel, teflon, sticlărie, căni și vase din ceramică, se poate aplica direct. Pentru suprafețele mai puțin murdare, diluați maxim 5 ml de detergent într-un litru de apă. Aplicați pe suprafața dorită, lăsați să acționeze câteva minute, apoi clătiți cu apă din abundență. Pentru curățarea mașinii de spălat vase, turnați maximum 15 ml de soluție în recipientul de umplere și porniți programul la 5-6°C. Pentru curățarea chiuvetelor, a vaselor de toaletă și băilor, diluați 1 ml de produs într-un 1 litru de apă, lăsați să acționeze 1-2 minute, apoi clătiți. Dacă este necesar, creșteți concentrația și repetați procedura. A nu se utiliza pentru suprafețe emailate, din lemn sau marmură.
Atenție! Poate intensifica procesul oxidativ provocând arsuri grave ale pielii și leziuni oculare.
În cazul în care este necesar un sfat medical, păstrați ambalajul sau eticheta. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiți eticheta înainte de utilizare. A se păstra departe de surse de căldură / scântei / foc deschis / suprafețe fierbinți / țigări aprinse. Substanță inflamabilă. A se păstra departe de îmbrăcăminte. Luați toate măsurile de precauție pentru a evita contactul cu alți combustibili. Spălați bine mâinile după folosire. Purtați mănuși de protecție / îmbrăcăminte de protecție / echipament de protecție a ochilor / protecție a feței.  În caz de incendiu: stingeți cu apă sau extinctor pentru stingerea incendiilor. În cazul în care soluția intră în contact cu pielea spălați cu apă și săpun. Tratament specific (vezi Atenționări pe această etichetă). Dacă se produce iritarea pielii: consultați medicul. În cazul în care se produce contaminarea îmbrăcăminții, spălați-o înainte de reutilizare. A se depozita într-un loc bine ventilat. Recipientul se păstrează bine închis. Aruncați conținutul / recipientul în conformitate cu reglementările locale în vigoare. Citiți cu atenție instrucțiunile. A nu se folosi pentru spălarea mâinilor, a feței, corpului și a alimentelor. A nu se păstra în apropierea alimentelor. În cazul ingerării sau în cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă și prezentați-vă la medic cuambalajul sau eticheta produsului. Nu utilizați în combinație cu alți detergenți, înălbitori sau produse ce conțin hipoclorid. Nu utilizați pe suprafețe fierbinți. Aruncați ambalajul în coșul de gunoi numai după ce acesta a fost golit complet. Data fabricației și numărul lotului sunt inscripționate pe ambalaj.
Importator
: FARMASI COSMETICS RO S.R.L. București, Sector 1, Strada Dr. Iacob Felix nr. 87, Felix Office Building, Etaj 4, Biroul 4, Secțiunea 4.4.5, România, Tel: 0371.504.056

Ingrediente: Nitric Acid (Cas No 7697-37- 2) 18% ± 2, Deionized Water, Acid Inhibitor.


Codul produsului : 9700525
  • Stoc indisponibil

Promovează produsul

PRODUSE CARE AR PUTEA SA TE INTERESEZE