Termeni de utilizare

FARMASİ TERMENI DE UTILIZARE

("Acord")

ACCEPTAREA TERMENILOR PRIN UTILIZARE

Bine ați venit pe www.farmasi.ro Acești Termeni de utilizare ("Termeni") vă guvernează accesul și utilizarea site-ului web al Farmasi US LLC (DBA "Farmasi" "Compania", "Noi" sau "Noastră") și a oricăror produse, servicii, aplicații, sau puse la dispoziție pe sau prin intermediul site-ului web, inclusiv paginile web personale ale Farmasi Entrepreneur furnizate prin intermediul site-ului ("Site-ul"). Accesul și utilizarea site-ului dvs. sunt condiționate de acceptarea acestor Termeni. Prin accesarea sau utilizarea Site-ului sunteți de acord să respectați acești Termeni.  

 

Prin utilizarea acestui site sau făcând clic pe "Sunt de acord" cu prezentul acord, dvs. ( "Utilizator" ) vă declarați de acord cu acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acest Acord, nu utilizați acest site ("Site") și nu faceți clic pe "Sunt de acord".Verificați periodic acest acord pentru modificări ca proprietar al acestui site, deoarece ne rezervăm dreptul de a revizui prezentul acord. În cazul unei modificări a prezentului acord, utilizarea dvs. ulterioară a acestui site după publicarea oricărei modificări constituie acceptarea unor astfel de modificări. Compania își rezervă dreptul de a denunța utilizarea acestui site de către Utilizator în orice moment fără notificare și poate face acest lucru pentru orice încălcare a prezentului Contract.

Trebuie să fiți peste 18 ani sau mai vechi să acceptați acest acord și să utilizați acest site

Acest acord trebuie completat, înțeles și agreat de o persoană cu vârsta de peste 18 ani. Dacă un părinte sau tutore dorește să permită unei persoane cu vârsta sub 18 ani să acceseze acest site, el sau ea ar trebui să trimită prin e-mail Companiei permisiunea sa explicită și acceptarea completă responsabilitatea juridică. Dacă nu sunteți încă 18 ani sau accesați acest site din orice țară în care acest material este interzis, vă rugăm să ieșiți din moment ce nu aveți autorizație corespunzătoare.

LICENȚĂ DE A UTILIZA ACEST SITE

În baza acordului dvs., compania vă acordă prin prezenta o licență limitată neexclusivă și netransmisibilă pentru a utiliza acest site în strictă conformitate cu termenii și condițiile din prezentul acord. Sunteți de acord să nu faceți declarații false sau frauduloase pe măsură ce utilizați acest site. Recunoașteți și sunteți de acord că tot conținutul și serviciile disponibile pe acest site sunt proprietatea Companiei și sunt protejate de drepturile de autor, mărci comerciale, mărci de servicii, brevete, secrete comerciale și alte drepturi și legi de proprietate în SUA și internațional. Toate drepturile care nu sunt acordate în mod expres în acest document sunt rezervate în totalitate de către Companie, agenții de publicitate și de licențiere. Sunteți de acord să plătiți pentru toate achizițiile și serviciile utilizând numele dvs. și cardul de credit prin intermediul acestui site, să nu contestați astfel de taxe și să plătiți pentru toate taxele de colectare și / sau avocații care rezultă din orice neplată.

RESTRICȚII DE LICENȚĂ

Utilizare

Cu excepția cazurilor în care este permis explicit, sunteți de acord să nu salvați, să descărcați, să tăiați și să lipiți, să vindeți, să licențiați, să închiriați, să închiriați, să modificați, să distribuiți, să copiați, să reproduceți, să transmiteți, să afișați public, să efectuați, să publicați, să adaptați, creați lucrări derivate din materiale de pe acest site. Recuperarea sistematică a datelor sau a altui conținut de pe acest site pentru a crea sau a compila, direct sau indirect, o colecție, o bază de date sau un director fără permisiunea scrisă a Companiei este direct interzisă. În plus, utilizarea conținutului sau a materialelor în orice scop care nu este permis în mod expres în prezentul acord este interzisă.

Securitate

Sunteți de acord că, dacă vi se acordă un nume de utilizator și o parolă de către Companie, veți depune toate eforturile pentru a împiedica accesul la acest site prin numele dvs. de utilizator și parola de către oricine altul decât dvs., inclusiv, dar fără a se limita la, , notificând compania imediat dacă descoperiți pierderea sau accesul la astfel de informații de către o parte neautorizată și utilizând un nume de utilizator și o parolă securizată, care nu sunt ușor de ghicit de către o terță parte.

Sunteți de acord că nu veți încerca să inversați asamblarea, să inversați compilarea, să decompilați, să dezasamblați, să traduceți sau să modificați în alt mod codul, conținutul sau materialele executabile pe sau primite prin intermediul acestui site. Înțelegeți că astfel de acțiuni vă pot supune sancțiunilor civile și penale grave și că societatea va urmări astfel de sancțiuni în măsura în care legea își va proteja drepturile și drepturile celorlalți licențiatori.

Export

Sunteți de acord că trebuie să respectați toate legile și regulamentele aplicabile privind controlul exporturilor și importurilor în ceea ce privește utilizarea de către dvs. a acestui site sau materialele sau serviciile primite prin intermediul acestui site și, în special, nu veți exporta sau reexporta nimic pe sau primite prin acest site cu încălcarea legilor de export locale sau străine și / sau fără licențele guvernamentale din SUA și străine.

Erori și corecții

În timp ce depunem eforturi rezonabile pentru a include informații exacte și actuale pe site-ul nostru, nu garantăm sau nu reprezentăm faptul că site-ul va fi fără erori. Erori de introducere a datelor sau alte probleme tehnice pot duce uneori la afișarea unor informații incorecte. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice inexactitate sau erori tipografice pe site-ul nostru, inclusiv prețurile și disponibilitatea produselor și serviciilor, și nu avem nicio răspundere pentru astfel de erori. De asemenea, putem face oricând îmbunătățiri și / sau modificări ale caracteristicilor, funcționalității sau conținutului site-ului. Dacă vedeți orice informație sau descriere care credeți că este incorectă, vă rugăm să ne contactați și o vom verifica pentru dvs.

LEGĂTURI LA ALTE SITE-URI WEB

Site-ul nostru conține link-uri către alte site-uri pentru informații și comoditate sau pentru a oferi cumpărături suplimentare pentru diverse alte bunuri și servicii prin Partenerii noștri comerciali și servicii. Aceste site-uri terțe părți sunt responsabile și se angajează să își mențină propriile condiții de utilizare a site-ului. Vă sugerăm să examinați cu atenție termenii de utilizare ai fiecărui site pe care alegeți să îl accesați de pe site-ul nostru.

LICENȚA UTILIZATORULUI ACORDAT LA SITE

Cu excepția informațiilor personale, toate informațiile pe care le postați pe acest site sau le comunicați Companiei prin intermediul acestui site (colectiv "Submissions") va fi pentru totdeauna proprietatea Companiei. Compania nu va trata nicio transmitere ca fiind confidențială și nu va avea nici o responsabilitate ca urmare a oricăror asemănări care pot apărea în viitoarele servicii sau produse ale companiei. Fără copie, Compania va avea proprietatea exclusivă asupra tuturor drepturilor prezente și viitoare existente asupra oricărei depuneri de orice natură și natură peste tot. Recunoașteți că sunteți pe deplin responsabili pentru mesaj, inclusiv legalitatea, fiabilitatea, adecvarea, originalitatea și drepturile de autor. Prin prezenta, reprezentați și garantați că transmiterea dvs. nu încalcă drepturile unei terțe părți.

CONDUITUL UTILIZATORULUI

Utilizând caracteristicile acestui site care vă permit să postați sau să transmiteți în alt mod informații către sau prin intermediul acestui site sau care pot fi văzute de alți utilizatori, sunteți de acord că nu veți încărca, posta sau distribui în alt mod sau facilita distribuirea oricărui conținut - inclusiv text, comunicații, video, software, imagini, sunete, date sau alte informații - că:

A. este ilegală, amenințătoare, abuzivă, hărțuitoare, defăimătoare, calomniatoare, înșelătoare, frauduloasă, invazivă față de intimitatea persoanei, incorectă, obscene, explicită din punct de vedere sexual sau grafică sau care încalcă în alt mod regulile sau politicile acestui site;

B. încalcă orice brevet, marcă comercială, marcă de serviciu, secret comercial, drept de autor, drept moral, drept de publicitate, intimitate sau alt drept de proprietate al oricărei părți;

C. constituie publicitate neautorizată sau nesolicitată, e-mail nesolicitat sau în vrac (cunoscut și sub numele de "spamming"), scrisori în lanț, orice altă formă de solicitare neautorizată sau orice formă de loterie sau jocuri de noroc;

D. conține viruși de software sau orice alt cod, fișiere sau programe de calculator proiectate sau destinate să perturbe, să deterioreze sau să limiteze funcționarea oricărui software, hardware sau echipament de telecomunicații sau să deterioreze sau să obțină acces neautorizat la orice date sau alte informații de orice terță parte; sau

E. împărtășește orice persoană sau entitate, inclusiv orice angajat sau reprezentant al acestui site, licențiați sau agenți de publicitate.

De asemenea, sunteți de acord să nu recoltați sau să colectați informații despre utilizatorii acestui site sau să utilizați aceste informații în scopul transmiterii sau facilitării transmiterii e-mailurilor sau comunicărilor electronice nesolicitate în vrac pentru orice alt scop comercial al dvs. sau al unei terțe părți.

De asemenea, sunteți de acord că nu veți solicita sau colecta informații sau nu încercați să induceți vreun contact fizic cu cineva de 18 ani sau mai mic fără consimțământul părinților.

Acest site nu difuzează în general, nu monitorizează sau editează conținutul postat de utilizatorii acestui site. Cu toate acestea, acest Site și agenții săi au dreptul, la propria discreție, să înlăture orice conținut care, în opinia unică a Site-ului, nu respectă Regulile de transmitere a site-ului sau este altfel dăunător, inacceptabil sau inexact. Acest site nu este responsabil pentru orice defecțiune, întârziere, daune sau rezultate, înlăturarea unui astfel de conținut.

Sunteți de acord că utilizarea de către dvs. a acestui site poate fi suspendată sau terminată imediat după primirea oricărei notificări care susține că ați utilizat acest site cu încălcarea acestor Reguli și / sau pentru orice scop care încalcă orice stat local, federal sau legea altor inclusiv, dar fără a se limita la, postarea de informații care ar putea încălca drepturile terților, care ar putea defăima o terță parte, care ar putea fi obscene sau pornografice, care ar putea hărțui sau ataca alte persoane, care ar putea încălca hacking-ul sau alte reglementări penale etc. a agenților, ofițerilor, directorilor, contractorilor sau angajaților săi. În acest caz, sunteți de acord că proprietarul acestui site vă poate dezvălui identitatea și informațiile dvs. de contact, dacă este solicitat de un guvern sau de un organ de aplicare a legii sau ca urmare a unei citații sau a unei alte acțiuni legale,

DREPTURI PENTRU PROPRIETATE INTELECTUALA

1. Dreptul de autor

Designul site-ului, textul, conținutul, selecția și aranjamentul elementelor, organizarea, grafica, compilația, traducerea magnetică, conversia digitală și alte aspecte legate de Site sunt protejate în conformitate cu legile aplicabile în materie de drepturi de autor, TOATE DREPTURILE REZERVATE. Plasarea oricăror astfel de elemente pe Site nu constituie o renunțare la vreun drept în astfel de elemente. Nu obțineți drepturi de proprietate asupra unor astfel de elemente văzute prin intermediul site-ului. Cu excepția cazului în care se prevede altfel, nici unul dintre aceste elemente nu poate fi utilizat, copiat, reprodus, descărcat, expediat, afișat, transmis, mecanic, fotocopiat, înregistrat sau altfel, fără permisiunea scrisă prealabilă a Companiei.

2. Marcă comercială

Numele Farmasi , logo-ul și toate denumirile produselor, denumirile companiilor și alte sigle, dacă nu se specifică altfel, sunt mărci comerciale și / sau îmbrăcăminte comercială ale Farmasi US LLC . Utilizarea sau utilizarea necorespunzătoare a oricăror mărci sau a altor materiale conținute pe Site, fără permisiunea prealabilă scrisă a proprietarului, este interzisă în mod expres.

SITURI TERȚI

Puteți fi transferat comercianților online sau altor site-uri terțe prin link-uri sau cadre de pe acest site. Sunteți avertizat să citiți Termenii și condițiile și / sau Politicile de confidențialitate înainte de a utiliza astfel de site-uri. Aceste site-uri pot conține informații sau materiale care sunt ilegale, nerezonabile sau că unele persoane ar putea găsi necorespunzătoare sau ofensatoare. Aceste alte site-uri nu sunt sub controlul Companiei și nu sunt monitorizate sau revizuite de Companie. Includerea unei astfel de link-uri sau a unui cadru nu implică aprobarea de către companie, agenții de publicitate sau de licențiere, orice asociere cu operatorii săi și este oferită numai pentru confortul dumneavoastră. Sunteți de acord că Compania și licențiatorii acesteia nu au nicio răspundere de la aceste site-uri terțe și de utilizarea acestora de către dvs.

DECLINAREA DE GARANȚII

Compania, agenții de publicitate și furnizorii săi de licențiere nu fac nicio declarație sau garanții cu privire la acest site, adecvarea informațiilor conținute sau primite prin utilizarea acestui site sau orice serviciu sau produse primite prin acest site. Toate informațiile și utilizarea acestui site sunt furnizate "ca atare" fără garanții de orice natură. Compania, agenții de publicitate și / sau licențiații acesteia declină prin prezenta toate garanțiile, indiferent de acest site, informațiile conținute sau primite prin utilizarea acestui site și orice servicii sau produse primite prin acest site, inclusiv toate garanțiile exprese, legale și implicite mercifulitate, adecvare pentru un anumit scop, titlu și non-încălcare. Compania, agenții de publicitate și / sau licențiatorii acesteia nu garantează că conținutul sau orice informație primită de pe acest site este exactă, fiabilă sau corectă; că acest site va fi disponibil în orice moment sau locație; că orice defecte sau erori vor fi corectate; sau că conținutul informațiilor primite de pe acest site nu conține viruși sau alte componente dăunătoare. Utilizarea acestui site este exclusiv la riscul dumneavoastră. Utilizatorul este de acord că nu sa bazat pe alte garanții, declarații sau declarații decât în ​​prezentul acord. Deoarece anumite jurisdicții nu permit excluderea anumitor garanții, este posibil ca aceste excluderi să nu vi se aplice, ci să se aplice în măsura maximă permisă de legea jurisdicției dvs. Utilizatorul este de acord că nu sa bazat pe alte garanții, declarații sau declarații decât în ​​prezentul acord. Deoarece anumite jurisdicții nu permit excluderea anumitor garanții, este posibil ca aceste excluderi să nu vi se aplice, ci să se aplice în măsura maximă permisă de legea jurisdicției dvs. Utilizatorul este de acord că nu sa bazat pe alte garanții, declarații sau declarații decât în ​​prezentul acord. Deoarece anumite jurisdicții nu permit excluderea anumitor garanții, este posibil ca aceste excluderi să nu vi se aplice, ci să se aplice în măsura maximă permisă de legea jurisdicției dvs.

LIMITARE A RĂSPUNDERII

Compania, agenții de publicitate și / sau licențiații săi nu pot fi răspunzători în nici un caz pentru pagubele directe, indirecte, punitive, incidentale, speciale sau care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site. Această limitare se aplică dacă presupusa răspundere se bazează pe contract, delictuală, neglijență, răspundere strictă sau orice altă bază, chiar dacă compania, agenții de publicitate și / sau licențiatorii acesteia au fost informați cu privire la posibilitatea unor astfel de daune. Deoarece unele jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea daunelor accidentale sau consecvente, Compania, agenții de publicitate și / sau responsabilitatea licențiatorilor respectivi în astfel de jurisdicții vor fi limitate la limita maximă permisă de legea jurisdicției dvs.

DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să apărați, să despăgubiți și să vă protejați compania, agenții de publicitate, licențiatorii, filialele și alte companii afiliate și angajații acestora, contractorii, ofițerii, agenții și directorii de toate datoriile, creanțele și cheltuielile, inclusiv onorariile avocaților din utilizarea de către dvs. a acestui site sau a oricăror servicii, informații sau produse de pe acest site sau orice încălcare a prezentului acord. Compania își rezervă dreptul de a-și asuma, pe propria cheltuială, apărarea exclusivă și controlul oricărei chestiuni care altfel va fi supusă despăgubirii de către dvs., caz în care veți coopera cu Compania în afirmarea oricărei apărare disponibile.

CONFORMAREA LEGALĂ

Compania poate suspenda sau rezilia acest Acord sau Utilizarea Utilizatorului imediat după primirea oricărei notificări care susține că Utilizatorul a folosit acest Site pentru orice scop care încalcă orice stat local, federal sau de drept al altor națiuni, incluzând dar fără a se limita la publicarea de informații care ar putea să denatureze o terță parte, care poate fi obscenă sau pornografică, care ar putea hărțui sau ataca alte persoane, care ar putea încălca hacking-ul sau alte reglementări penale ale agentului, ofițerilor, directorilor, contractanților sau angajaților săi. În acest caz, Compania poate dezvălui identitatea utilizatorului și o citație sau o altă acțiune în justiție, iar Compania nu va fi răspunzătoare pentru daune sau rezultate, iar Utilizatorul este de acord să nu aducă nicio acțiune sau revendicare împotriva Companiei pentru o astfel de divulgare.

ALEGEREA LEGII ȘI FORUMULUI

Acest site (cu excepția site-urilor legate de terțe părți) este controlat de Companie din birourile sale din statul Florida, Statele Unite ale Americii. Acesta poate fi accesat din toate cele 50 de state, precum și din alte țări din întreaga lume, în măsura permisă de Site. Având în vedere că fiecare dintre aceste locuri are legi diferite de Florida, prin accesarea acestui site, atât dvs., cât și compania sunteți de acord că statutele și legile din Florida se vor aplica oricăror acțiuni sau revendicări care decurg din sau în legătură cu prezentul acord sau utilizarea dvs. din acest site, fără a ține seama de conflictele de legi ale principiilor. Dumneavoastră și Compania sunteți, de asemenea, de acord și prin prezenta să depuneți la înregistrarea oricărei reclamații numai în jurisdicția personală exclusivă și în locul instanțelor federale sau de stat din Florida și orice procedură judiciară se va desfășura în limba engleză.

DIVERSE

Prezentul Acord încorporează prin referință Regulile de transmitere a site-urilor dacă acest site permite postarea și publicarea acestor Reguli. Prezentul acord constituie întregul acord între părți legat de obiectul său, înlocuiește orice acord anterior sau contemporan (oral, scris sau electronic) între părți și nu poate fi modificat decât printr-un acord scris semnat de un funcționar al Companiei. Dacă o prevedere a prezentului acord este interzisă prin lege, sunt considerate inaplicabile, dispozițiile rămase nu vor fi afectate,

Acest site își rezervă dreptul de a revizui aceste dispoziții la discreția sa, așa că verificați din când în când pentru a vă asigura că respectați versiunea curentă.