Povești de succes

Mirela Cocea

Director Aur

Dragile mele,

Eu sunt un om simplu căruia la un moment dat în viață i s-a oferit o șansă și ... am știut să profit de ea! Este dacă vreți, ca atunci când stai în stație și la un moment dat oprește un autobuz, care nu este al tău, dar din care apare un prieten care te invită să urci și să călătorești într-o altă direcție. Poți să spui nu mulțumesc, eu merg în altă direcție sau poți să spui DA, vin cu tine! Ei bine, eu am spus DA, Farmasi.

Mă întorsesem din Italia și aveam nevoie de serviciu. Îmi doream să lucrez, dar în același tip îmi părea rău că pierd toate momentele frumoase din copilăria băiețelului meu. Acesta a fot momentul în care am acceptat oporunitatea de a deveni Consultant Farmasi, iar viața mea s-a schimbat radical! Am început fără niciun fel de experiență, fără nicio investiție, dar cu foarte mare speranță. Încă din prima lună, am început să câștig bani, iar lucrul acesta mi-a dat încredere că pot mai mult. M-am ambiționat, iar acum sunt foarte fericită de realizările mele.

Vă sfatuiesc să vă urmați visurile, să fiți pozitivi, perseverenți, și mai ales, să vă doriți succesul. Eu sunt acum o femeie de succes și pentru asta: Mulțumesc Farmasi!


Bună, numele meu este Maria Kocsis și sunt Director de Aur Farmasi. Pentru mine decizia de a mă înscrie în Farmasi nu a fost una ușoară, îmi era frică de schimbare și tot amânam răspunsul pe motiv că nu am încredere în sistemul de multi level marketing. Dar sunt mama a două fetițe și asta a fost motivul pentru care am hotărât să ies din zona de confort și să spun, da. Am fost conștientă că, muncind 8 ore într-o fabrică nu îmi oferea nici timpul pe care mi-l doream ca să fiu alături de fetele ele, să le văd cum cresc, și nici banii necesari ca să le pot oferi o viață fără lipsuri, să le pot duce într-o vacanță. Am văzut bonusul sponsorului meu și așa s-a declanșat dorința de schimbare, chiar îmi parea rău că nu luasem decizia mai devreme. Apoi viața familiei noastre s-a schimbat radical din punct de vedere financiar, visele au început să devină realitate! Am ajuns în Turcia de două ori, ca răsplată pentru munca depusă și vă spun sincer: nu credeam că este posibil așa ceva. Astăzi deja am o echipă extraordinară, de care sunt foarte mândră și în care am încredere că își vor atinge obiectivele pe care și le-au propus. Încurajez pe toată lumea să facă primul pas, să se înregistreze și apoi să își urmeze visurile, să aibe încredere că pot deveni realitate!

Este foarte important să ai încredere în tine și să nu asculți sfaturile celor care vor să îţi lași visurile baltă.Îți mulţumesc pentru tot FARMASI!

 

Maria Kocsis

Director Aur


   

Erika Tamás

Director Platina

Bună, sunt Erika Tamás am 31 de ani și sunt mama a 2 copii.

Timp de 10 ani am locuit în Ungaria, apoi soarta a făcut ca noi să ne întoarcem acasă în România. Eram însărcinată cu cel de-al doilea copil, aveam împrumuturi bancare și trăiam într-o sărăcie extremă - motiv pentru care, soțul meu a fost nevoit să se întoarcă la muncă în Ungaria, ca să ne trimită bani. A fost o situație extrem de dificilă pentru familia noastră. Fiica mea plângea în fiecare seară iar eu, ca să o pot liniști, îi promiteam că va veni o zi în care voi câștiga suficient de mulți bani, astfel încât tata să nu mai fie nevoit să plece de lângă noi. Farmasi a fost salvarea pentru mine și familia mea. Mi-am dat seama imediat de oportunitate și de șansa care mi se oferă pentru ca eu să îmi pot ține promisiunea. Sunt recunoscătoare și mulțumesc familiei mele pentru că m-a susținut în ceea ce am ales să fac! Mulțumesc echipei mele pentru că împreună am reușit lucruri extraordinare! Mulțumesc inclusiv celor care nu au crezut în mine și celor care au râs de mine, pentru că datorită lor am devenit mai puternică, ei sunt cei care m-au ambiționat, în special lor am vrut să le demonstrez că pot! Acum este momentul meu în care le transmit că am reușit, momentul în care le demonstrez că am un câștig lunar între 5000 - 8000 de euro pe lună!


Povestea mea începe cu ,, A fost odată ca niciodată....’’ doar că eu nu sunt nici fata babei și nici fata moșului și nici nu mi-am bătut cocoșu’ ca să facă ouă de aur. Eu sunt Dana Bologa, ardeleancă din Sighișoara și cotrobăi țara-n lung și-n lat, căutând fete faine, care să se alăture în această nebunie și să intre în frumoasa noastră echipă de femei harnice, care știu ce vor. Ideea de a forma comunitatea ANTREPRENORIȚELE m-a bântuit ca o ,, fantomă'' timp de vreo 2 ani, iar în Farmasi am găsit cel mai bun mediu și oamenii potriviți cu care puteam transforma această scânteie într-un brand al nostru, al echipei.

Pentru mine, Farmasi este o FELIE DE BUCURIE! A apărut în viața mea într-un moment foarte greu, în care aproape că nu mai aveam nicio felie, dar tot timpul am avut în suflet acea liniște care îmi spunea, că Universul îmi pregătește ceva frumos. Iubesc să contribui și să ajut femeile să se autodepășească și mă declar o MLM-istă convinsă care crede cu tărie în puterea unei echipe și în multiplicare. Și DA, iubesc LIBERTATEA! Știu ce înseamnă munca într-o instituție de stat și cum este să îți petreci Crăciunul și Revelionul la serviciu. Am lucrat 23 de ani la Maternitate, aducând pe lume viață și în urmă cu 8 ani mi-am pus diploma de asistent medical într-un sertar, după ce mi-am dat demisia de la acel job. La scurt timp soțul meu mi-a urmat exemplul și a devenit cel mai bun coechipier al meu. Alesesem calea MLM-ului și timp de 8 ani am dezvoltat amândoi, cu cinste și cu mândrie, o afacere într-o altă companie de cosmetice.

Anul 2018 a fost pentru familia mea un an de cumpănă și de decizii radicale, a fost un an pe care l-am petrecut aproape numai prin spitale. Spre finalul anului eram doi oameni triști, foarte obosiți și ne-am întrebat: Noi doar atât merităm? Noi numai atât putem? Mi-ar trebui să scriu vreo trei zile și trei nopți despre emoțiile pe care le-am trăit, despre întorsătura frumoasă pe care a luat-o viața mea. Am spus DA, FARMASI, însă abia după ce m-am convins de calitatea produselor și am descoperit faptul că fondatorul a fost medic dermatolog și a creat numai dermatocosmetice. Am fost plăcut surprinsă când am aflat că sunt prezenți în 125 de țări, dintre care în 25 sunt în sistem de MLM și scriu istorie în America, despre care știi și tu, este țara tuturor posibilităților. Sunt foarte fericită că am luat acestă decizie pentru că acum avem în echipă 3 MANAGERI DE SUCCES, care au început calificarea la titlul de DIRECTOR, alături de alte fete cu atitudine de campion care dezvoltă afacerea.

De curând m-am întors din Antalya, de la Gala Globală a Liderilor unde am fost împreună cu Ioana Todea și am trăit acolo o experiență de vis. Ce poate fi mai fain decât să călătorești gratuit prin lume, pe banii companiei și să fii tratat la cinci stele? Îmi iau la revedere de la tine, cu speranța că ai înțeles perfect, că succesul nu îl obții la loz în plic, nici la roata norocului și nici nu are legătură cu zodia în care te-ai născut. Hai să ne vedem pe scenele          

 

Daniela Bologa

Manager Aur


 

Eva Muszka

Manager Smarald

Numele meu este Eva Muszka, momentan Manager Smarald. Este un nivel pe care l-am atins în 8 luni de zile. Sunt extrem de mândră de realizările mele, așa că vă voi povesti cum am ajuns aici!

Am început exact când Farmasi a intrat în România. Lucram la o altă companie înainte, unde acumulasem ceva experiență, dar nu aveam unde să o pun în practică. Cu Farmasi toate planurile mele au prins aripi ... Bănuiesc că vă întrebați acum care este succesul secretului meu... așa că o să vi-l dezvălui. De fapt, sunt mai multe:

📌 munca zilnică

📌 planul lunar

📌 ambiție și perseverență 

📌 încrederea în sine

📌 credința în Dumnezeu

Așa am reușit să ajung aici fără să obosesc, fiindcă iubesc ceea ce fac, îmi iubesc echipa, sunt în stare să pierd eu ca oamenii mei să câștige. Și sunt convinsă că o să ajung la nivelul maxim, într-un timp record.  Întotdeauna gândesc pozitiv, chiar dacă dau de obstacole. Asta mă ajută să avansez într-un ritm alert. Succes tuturor!


Sunt Loredana și am 31 de ani.  

Pe 1 aprilie 2019 am spus “da” provocării Farmasi. Am început cu pași timizi, pentru că nu aveam niciun fel de experiență în MLM, și cu toate acestea, în doar 21 de zile am atins titlul de Manager 22%. Am lucrat doar în mediul online, în timp ce îmi creșteam cele două fetițe.

Până în prezent am câștigat două competiții, care au fost recompensate cu două vacanțe: una în Istanbul, unde am avut șansa de a cunoaște mai bine produsele Farmasi și procesul lor de fabricație, iar cea de-a doua în Antalya, la Conferința Globală unde am cunoscut adevărate povești de succes.

În prezent, am atins titlul de Director Aur, ce presupune cinci luni de manager Gold și câștig peste 1000 de euro lunar. Am renunțat la jobul antreior pentru a-mi aduce nu doar împliniri financiare, ci și dezvoltare personală, timp de calitate alături de oameni frumoși.  Am în plan titlul de platină și sunt convinsă că voi reuși să-l ating. Dacă citești acest material ești pe drumul către succes! Sky is the limit!

Daniela Bologa

Manager Aur

Loredana Mihalache


Mihaela Barbu

Director Aur

Director Aur

Cu siguranță ați auzit multe povești și toate începând cu 1 aprilie. Și, știți de ce? Pentru că acest 1 aprilie ne-a schimbat viața! A fost momentul în care Farmasi și-a deschis porțile în România, iar eu am fost acolo! Am fost în locul potrivit, la momentul potrivit!

Acum, privind în urmă, vă mărturisesc că este cea mai bună alegere profesională din viața mea. Nu mai făcusem niciodată MLM și refuzam în mod constant propunerile de acest gen, însă am simțit că acesta este momentul meu și am spus DA, Farmasi! 

Pe 1 aprilie după înscriere, am plasat prima comandă, curioasă să încerc produsele si, bineînțeles am luat multe cataloage. Le-am distribuit, am recrutat și am atras în echipa mea oameni frumoși, oameni cu care am dezvoltat o minunată echipă! Nu vă spun că este ușor, vă spun doar că este simplu. Ai la dispoziție toate instrumentele necesare, totul este să vrei.

Îmi urmez visurile, iar Farmasi se încăpățânează să le îndeplinească pe cele mai mărețe! 

 

O altă dată importantă pentru mine este ziua de 29 noiembrie 2019, în care am atins nivelul de Manager de Platină! Sunt foarte mândră de echipa mea și sunt sigură că va deveni din ce în ce mai puternică! 

 

Vă dau un sfat: dacă nu ați ales încă Farmasi, nu mai pierdeți timpul! Hai cu noi, o să ne mulțumești curând! 

 

Îmbrățișări calde 🤗

Mihaela 


Mă numesc Radu Aniko și sunt mama a 2 copii.

În urmă cu 8 luni, m-am înscris la Farmasi și încă din prima lună am atins nivelul de Director. Cinci luni mai târziu, atingeam un nou nivel, cel de Director de Aur. A fost o muncă susținută, de echipă, în care am recrutat peste 1000 de persoane atât din mediul online, cât și offline.  

Dorința mea a fost să le pot oferi copiilor mei un viitor mai bun, iar Farmasi mi-a oferit șansa unui câștig de 2000 de euro pe lună. Mulțumesc sincer Farmasi pentru un vis împlinit

Aniko Radu

Manager Aur